Windmolen buizen van Eemshaven naar Duitsland(Video)

EEMSHAVEN - Vrijdagavond zijn er drie combinaties met grote buizen voor een poot van een windmolen vanuit de Eemshaven naar de Duitse grens bij Bad Nieuweschans begeleid. Eerder deze week kwamen de poten per boot aan in de Eemshaven. Tijdens de tour naar de Duitse grens waren meerdere obstakels. Zo moest de N33 bij Appingedam tijdelijk dicht zodat de vrachtwagens met combinatie de bocht konden krijgen. Op de N362 bij Wagenborgen reed de colonne recht over de rotonde heen. Bij de grens bij Duitsland wachtte Duitse begeleidingsauto’s de colonne op om het verder in Duitsland te begeleiden. NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

Eemshaven – Vrijdagavond zijn er drie combinaties met grote buizen voor een poot van een windmolen vanuit de Eemshaven naar de Duitse grens bij Bad Nieuweschans begeleid. Eerder deze week kwamen de poten per boot aan in de Eemshaven.
Tijdens de tour naar de Duitse grens waren meerdere obstakels. Zo moest de N33 bij Appingedam tijdelijk dicht zodat de vrachtwagens met combinatie de bocht konden krijgen. Op de N362 bij Wagenborgen reed de colonne recht over de rotonde heen.
Bij de grens bij Duitsland wachtte Duitse begeleidingsauto’s de colonne op om het verder in Duitsland te begeleiden.

Foto/Video – Mark Heikesn/Persbureau Meter