Auto op de kop naast A7 bij Scharmer(Video)

Foto/Video - Thijs en Ruben Huisman/Persbureau Meter

Scharmer – Op de A7 bij Scharmer in de richting van Hoogezand ter hoogte van het Esso tankstation is donderdagavond een ongeval gebeurd.

Een auto ligt op de kop in de sloot. gekanteld zijn. De brandweer van Groningen werd met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig gealarmeerd. Ook kwam er een ambulance ter plaatse. De vrouwelijke bestuurder hoefde na controle niet mee naar het ziekenhuis. De auto is uit de sloot getakeld door een Berger. Tijdens de afhandeling van dit ongeval botsten op dezelfde plek ook nog eens drie auto’s opelkaar. Tijdens de afhandeling gebeurde er namelijk nog een ongeval tussen drie auto’s. Twee auto’s botsen op elkaar. Een derde auto kon nihet ongeval ook niet meer ontwijken en botste op de andere betrokkenen.

Een weginspecteur zag het voor zijn neus gebeuren en ging er meteen naartoe. Hij zorgde voor een veilige werkomgeving zodat andere auto’s er niet ook nog eens op botsten.

De brandweer en ambulancedienst kwamen ook ter plaatse. De bestuurder van een van de auto moest worden gestabiliseerd en is daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kon bij aankomst niks doen en ging meteen weer retour kazerne. De andere inzittenden van de andere auto’s raakten niet gewond.

Vanwege het ongeval was de linker rijstrook afgesloten voor het verkeer. Alle drie de auto’s zijn met forse schade afgesleept.