Mogelijk verband tussen brand woonwagen en doden in woning

Assen – Volgens Rtvdrenthe zou er mogelijk een verband zijn tussen de twee doden aan Sleutelbloemstraat en de woonwagen brand aan de Wethouder Bergerweg. Woensdag aan het begin van de avond trof de politie de 36-jarige bewoonster en een 39-jarige man dood aan in een woning aan de Sleutelbloemstraat en brandde er ter gelijker tijd een woonwagen aan de Wethouder Bergerweg tot de grond toe af. Er zou zich volgens ingewijden een incident in de relationele sfeer hebben afgespeeld.

Onderzoek
De politie heeft in de woning aan de Sleutelbloemstraat de hele avond sporen onderzoek gedaan. De recherche heeft ter plaatse forensische onderzoek verricht. De 40-jarige bewoner van de woonwagen aan de Wethouder Bergerweg is later die avond aangehouden. Wat er zich exact heeft afgespeeld is momenteel niet bekend.

Rtvdrenthe meldt dat een ex van de 36-jarige vrouw aan de sleutelbloemstraat haar al langere tijd lastig viel en de ex in de betreffende woonwagen aan de Wethouder Bergerweg woonde.

Update:
Het OM maakte vrijdag 17 December bekend dat er geen verband is tussen de brand in de woonwagen en het incident aan de Sleutelbloemstraat. Woensdag werd een 40-jarige man opgepakt voor brandstichting aan de Wethouder Bergerweg.