Passantenonderzoek in Delfzijl zedenmisdrijf (Video)

Foto/Video: Mark Heikens - Persbureau Meter

Delfzijl – Naar aanleiding van de aanranding van een 65-jarige vrouw in Delfzijl hielt de politie op zondagmiddag 14 juni een passantenonderzoek.

De vrouw wandelde donderdagmiddag vlakbij het uitvaartcentrum Fivelhof. Ze liep langs het fietspad, parallel aan de N360, toen ze plots de bosjes werd ingetrokken door een onbekende, jonge man. Een voorbijganger merkte het voorval op, waarna de verdachte er vandoor ging.

Passantenonderzoek
Politiemensen gingen zondagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur met voorbijgangers in gesprek om te vragen of zij iets opmerkelijks hebben gezien of iets bijzonders hebben gehoord. Tijdens het passantenonderzoek is bij het betreffende fietspad ook een pop-up politiebureau ingericht.

Signalement verdachte
De politie is op zoek naar een man van tussen de 18 en 25 jaar oud met een licht getinte huidskleur en kort, donker haar. De man had een sportief figuur en droeg een bomberjack van gladde stof in camouflageprint. Het slachtoffer droeg die middag een felgekleurd trainingsjasje in de kleuren paars, blauw en wit. Ze droeg hoge wandelschoenen.

Meer informatie
Heeft u meer informatie, bel dan met de politie op het algemene nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto/Video – Mark Heikens.Marc Zijlstra/Persbureau Meter