Twee Automobilisten ervandoor na veroorzaken ongeval in Emmen(Video)

Foto auto de vrouw/2x Video/ Fabian Grave/Persbureau Meter

Emmen – Een bestuurster van een witte personenauto heeft na een ongeval zondagnacht de plaats van de aanrijding verlaten. Zij raakte van de weg en reed een lantaarnpaal plat. Het ongeval gebeurde omstreeks 00:30 uur in een flauwe bocht van de Hondsrugweg in Emmen.

De politie heeft haar later thuis aangetroffen en voor een verdere afwikkeling op het politiebureau ontboden voor een ademanalyse omdat er een vermoeden bestaat van rijden onder invloed. DE uitkomst hiervan is nog niet bekend.

De personenauto en lantaarnpaal raakte beide zwaar beschadigd.

Nog een ongeval zonder bestuurder

Zondagnacht was het omstreeks 01:30 uur opnieuw raak met een eenzijdig ongeval op de Hondsrugweg, waarbij de bestuurder ervandoor was gegaan

Bij dit ongeval is een personenauto van de Hondsrugweg geraakt naar beneden gereden om op het fietspad langs de Ekselerbrink boven op een lantaarnpaal en verkeersbord te belandden.

Bij dit ongeval heeft de bestuurder ook het hazenpad gekozen en was niemand meer aanwezig bij het voertuig toen de hulpdiensten arriveerden.

Het is bij dit ongeval onbekend of de bestuurder later alsnog is aangehouden. Wel was het het tweede ongeval binnen het uur op de Hondsrugweg waarbij de bestuurder van het voertuig niet meer bij de auto werd aangetroffen na het veroorzaken van een aanrijding en schade. Dit is volgens de Nederlandse wetgeving strafbaar.


1e ongeval Emmen


2e aanrijding Emmen