Twee doden na ongeval op N366 Vledderveen(Video)

Foto/Video - DuoFocus/Persbureau Meter

VLEDDERVEEN – Vrijdagavond heeft een ernstige frontale aanrijding plaatsgevonden op de A.G. Wildervanckweg (N366) ter hoogte van Vledderveen. Bij het ongeval zijn twee personen om het leven gekomen.

Twee auto’s waren door onbekende oorzaak frontaal op elkaar gebotst. Eén van de voertuigen raakte in een naastgelegen sloot. Vanwege de ernst van het ongeluk was er opgeschaald naar “middel hulpverlening”. Meerdere brandweerkorpsen, ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen ter plaatste.

Voor beide bestuurders mocht hulpverlening niet meer baten. Beide slachtoffers zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen gezocht
Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden. De politie is daarom op zoek naar mogelijke getuigen. Reed u in de buurt van het ongeval? Bijvoorbeeld op de N366 of op één van de ventwegen? Of heeft rond deze tijd op de N366 in de omgeving van Stadskanaal en Musselkanaal iemand gezien met opvallend rijgedrag? Dan vragen we u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie via 0900-8844.