Twee gewonden bij aanrijding in Augustinusga (video)

‘Twee gewonden bij aanrijding in Augustinusga AUGUSTINUSGA – Op de Legeloane in Augustinusga zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Omstreeks kwart over drie werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op It West. De locatie bleek na een korte zoekactie niet juist. Op de Legeloane werd een auto aangetroffen, welke van de weg was geraakt. Via een tuinhek was de auto frontaal tegen een boom gebotst. In de auto zaten twee slachtoffers. Samen met het ambulancepersoneel heeft de brandweer de slachtoffers bevrijd. Beide personen waren slecht aanspreekbaar en ook hun identiteit kon niet worden vast gesteld. Ook is niet duidelijk of er nog een derde inzittende was geweest en wie het voertuig heeft bestuurd. Mogelijk is de derde inzittende er vandoor gegaan. De Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. COPYRIGHT NOVUM / PERSBUREAU METER

AUGUSTINUSGA – Op de Legeloane in het Friese Augustinusga zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee personen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeers ongeval. Omstreeks kwart over drie werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op It West. De locatie bleek na een korte zoekactie niet juist.
Op de Legeloane werd een auto aangetroffen, welke van de weg was geraakt. Via een tuinhek was de auto frontaal tegen een boom gebotst. In de auto zaten twee slachtoffers. Samen met het ambulancepersoneel heeft de brandweer de slachtoffers bevrijd. Beide personen waren slecht aanspreekbaar en ook hun identiteit kon niet worden vast gesteld.
Ook is niet duidelijk of er nog een derde inzittende was geweest en wie het voertuig heeft bestuurd. Mogelijk is de derde inzittende er vandoor gegaan. De Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

Beelden: Jan Beets