Brabanders botsen in Tolbert(Video)

TOLBERT – Een groep Brabanders is vrijdagavond na een rit van 2,5 uur in de laatste kilometer voor de bestemming betrokken bij een ongeval op de Hoofdstraat.

De groep jongens was onderweg naar de Postwagen voor een vriendenweekend met 25 anderen ze reden verkeerd en op het moment dat ze wilden keren ging het mis. Terwijl de jongens een oprit in draaiden haalde tegelijkertijd een andere auto hun in waardoor een botsing volgde. Door de klap schoot de inhalende auto door en kwam tegen een boom tot stilstand. De auto van de jongens werd vol in de zijkant geraakt waardoor ook die forse schade op liep. Door omstanders die het ongeval zagen en hoorden is direct 112 gebeld waarna de hulpdiensten waaronder de brandweer, politie en ambulance met spoed ter plaatse kwamen. Wonderwel is niemand gewond geraakt bij dit ongeval en kon de brandweer en ambulance al snel weer retour.

Beide partijen hebben een schadeformulier ingevuld en de auto die tegen de boom was geklapt is door een berger afgesleept. De jongens konden hun laatste paar honderd meter vervolgen en alsnog genieten van hun vriendenweekend in het hoge noorden.

Foto/Video – Jordi Haverdings/Persbureau Meter