Forse aanrijding tussen twee auto’s in Leek(Video)

LEEK - Op de kruising Vredewoldplantsoen met de Van Panhuyslaan zijn maandag even na half vijf twee auto's op elkaar gebotst. Door vermoedelijk een voorrangsfout zijn beide wagens met elkaar in botsing gekomen waarna de lichtblauwe Skoda door schoot en tegen een boom tot stilstand is gekomen. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend en 112 gebeld waarna de politie al snel met twee voertuigen ter plaatse was. Even later kwam ook de ambulance ter plaatse die de slachtoffers in de ambulance nagekeken hebben. Een moeder en kind die in de lichtblauwe Skoda zaten zijn beide voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De VOA heeft het ongeval vastgelegd en een berger heeft beide zwaar beschadigde voertuigen afgesleept.

LEEK – Op de kruising Vredewoldplantsoen met de Van Panhuyslaan zijn maandag even na half vijf twee auto’s op elkaar gebotst.

Door vermoedelijk een voorrangsfout zijn beide wagens met elkaar in botsing gekomen waarna de lichtblauwe Skoda door schoot en tegen een boom tot stilstand is gekomen. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend en 112 gebeld waarna de politie al snel met twee voertuigen ter plaatse was. Even later kwam ook de ambulance ter plaatse die de slachtoffers in de ambulance nagekeken hebben. Een moeder en kind die in de lichtblauwe Skoda zaten zijn beide voor nader onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De VOA heeft het ongeval vastgelegd en een berger heeft beide zwaar beschadigde voertuigen afgesleept.

Foto/Video – Jordi Haverdings/Persbureau Meter