Gewonde bij schietpartij Beerta

Foto: 112groningen.nl Video: Micheal Beugelink - Persbureau Meter

Beerta – Bij een schietpartij op de Hoofdstraat in Beerta is 1 persoon gewond geraakt. Politie, ambulance en trauma helikopter kwamen ter plaatse voor assistentie. De met kogelhulzen bezaaide straat is door de politie afgezet. Het slachtoffer is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het arrestatieteam heeft na de schietpartij een inval gedaan in een woning aan de Annefrankstraat in Beerta maar niks aangetroffen. De verdachte is momenteel nog voortvluchtig. De politie doet ter plaatse sporenonderzoek.

Update:
Eén persoon gewond
Eén persoon is bij het schietincident gewond geraakt. Het gaat om een 53-jarige vrouw uit Beerta. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Er werd meteen een onderzoek opgestart. Er is buurtonderzoek gedaan en er is sporenonderzoek verricht op de plaats delict.

Aanhoudingen
Even later konden twee verdachten worden aangehouden. Het gaat om een 33-jarige vrouw en een 39-jarige man, beide uit Beerta. De recherche onderzoekt wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding is geweest. Het lijkt op dit moment te gaan om een incident in relationele sfeer. De verdachten zullen worden verhoord over hun betrokkenheid bij het incident.