Meerdere aanhoudingen na gewelds incident Delfzijl(Video)

Delfzijl – Zaterdagavond heeft er een geweldsincident plaatsgevonden voor een woning aan de Kraaienbos in Delfzijl. Bij dit incident raakten meerdere personen gewond.

Delfzijl – De politie meldt zondagochtend dat er meerdere verdachten zijn aangehouden voor het geweldsincident. De politie doet onderzoek naar wat er zich heeft afgespeeld en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 22:00 uur kwam bij de hulpdiensten de melding binnen van een geweldsincident. De melding kwam binnen vanaf de Zwanendrift. Hierop is de politie met meerdere auto’s naar het genoemde adres gereden. Ook de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team zijn direct onderweg gegaan. Het Mobiel Medisch Team werd later geannuleerd omdat hun inzet niet nodig bleek te zijn. Het geweldsincident heeft plaatsgevonden voor een woning aan de Kraaienbos. In eerste instantie werd gesproken over de Zwaluwoever, maar dit bleek niet juist.

Op de Zwanendrift trof de politie een gewonde 25-jarige man uit Delfzijl aan. Direct werd er een onderzoek gestart. Er werd op de plaats delict en op meerdere plaatsen in de omgeving forensisch onderzoek gedaan door de recherche. Ook is er met getuigen gesproken. Het slachtoffer is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

Aanhoudingen
De politie heeft na het incident twee 16-jarige inwoners van Delfzijl aangehouden op verdenking van poging doodslag. Een van deze verdachten was ook gewond en heeft zich laten behandelen in het ziekenhuis. Beide verdachten zijn ingesloten en zullen worden verhoord.

Later op de avond werd ook het slachtoffer, de 25-jarige man uit Delfzijl, aangehouden. Ook hij wordt verdacht van poging doodslag. Na behandeling in het ziekenhuis is ook hij ingesloten op het politiebureau. Onderzoek moet uitwijzen wat zich precies op de Kraaienbos heeft afgespeeld.