Het was weer een bezopen avond……..

Roden – Een 41-jarige Rodenaar moest in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rijbewijs inleveren. De autobestuurder werd op het Grasbroek gecontroleerd en bleek veel te veel alcohol gedronken te hebben. Hij blies uiteindelijk 835 ug/l.

EMMEN – De politie zag in de nacht van vrijdag op zaterdag een 46-jarige autobestuurder uit Emmen slingerend over de Van Schaikweg rijden. De man werd op de Wilhelminastraat gecontroleerd en bleek onder invloed te verkeren. Hij blies 760 ug/l en ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.

ASSEN – Een 18-jarige beginnend bestuurder uit Assen reed in de nacht van vrijdag op zaterdag op zijn snorfiets onder invloed over de Veenwalweg. Hij blies 160 ug/l wat een boete van 140 euro betekende.

ASSEN – Een 20-jarige Assenaar reed zonder verlichting, zonder rijbewijs en onder invloed, 285 ug/l, in de nacht van vrijdag op zaterdag, over de Esakkerweg. Ook hij werd bekeurd.

HOOGEVEEN – een 25-jarige Hoogevener reed in de nacht van vrijdag op zaterdag onder invloed op zijn snorfiets over de Jos van Aalderenlaan. De man die zonder licht reed negeerde meerdere stoptekens van de politie tijdens een verkeerscontrole. Uiteindelijk werd hij aangehouden en blies 585 ug/l. Er is proces-verbaal opgemaakt.

RODEN – Ook een 37-jarige inwoner van Roden ging in de nacht van vrijdag op zaterdag op de bon. Hij reed onder invloed, 425 ug/l, op zijn bromfiets over de Boskamp.

Lastige taxiklant

VRIES – Een taxichauffeur kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag onenigheid met een 20-jarige jongeman uit Vries over de betaling van zijn taxirit. De zwaar onder invloed zijnde Vriezenaar was het niet met het bedrag eens, trok de contactsleutels uit het slot en liep weg. Toen de chauffeur zijn klant achterna liep en hem beetpakte kwam deze ten val, ging staan en vernielde hierna de ruitenwisser en een ruit van de taxi. De politie maakt proces-verbaal tegen de inwoner van Vries op.