Man met hondje mishandeld Coevorden: Getuigen gezocht!

Foto: Archief - Persbureau Meter

Coevorden – De politie zoekt getuigen van een mishandeling aan de Harm Tiesingstraat in Coevorden. Een man die zijn hondje uitliet is door een jongen in zijn gezicht geslagen en zijn hond is hard getrapt.

Op zondag 10 november 2019 omstreeks 22.45 uur heeft er een mishandeling plaatst gevonden aan de Harm Tiesingstraat ter hoogte van huisnummer 7A in Coevorden. Het slachtoffer liep met zijn hond en zag twee jongens en twee meiden tussen de 16 en de 20 jaar oud containers omtrappen.

Toen hij de jeugd hierop aansprak sloeg 1 van de jongens hem meerdere malen tegen zijn gezicht aan. Hierna pakte de jongen een glazen parfum flesje uit zijn binnenzak en sloeg het slachtoffer met het flesje tegen zijn gezicht aan, met als gevolg een hoofdwond ter hoogte van zijn slaap. Ook gaf de jongen de hond een schop waardoor het beestje in de lucht vloog. Tijdens de mishandeling werd het slachtoffer ook nog bedreigd dat hij neergestoken zou worden.

Het signalement van de verdachte is: Tussen de 16 en de 20 jaar oud. Hij had donker kort haar (stekels) en hij droeg een zwart met witte jas met capuchon (horizontale strepen).

De andere jongeren hebben tijdens de mishandeling gewoon staan toekijken.

De politie is opzoek naar mensen die deze mishandeling gezien hebben of mensen die beschikken over camerabeelden in de buurt van genoemde straat. U kunt bellen met 0900-8844