Melktankwagen treinongeval Winsum geborgen(Video)

WINSUM - De berging van de truck en melkwagen bij Winsum is goed verlopen. Zaterdagmiddag rond 17:15 uur was de truck geborgen.De bergingswerkzaamheden door Mammoet en Poort waren in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02:00 uur begonnen. Eerst waren de treinstellen van het spoor gehaald waarna de berging van de Melktankwagen kon beginnen. Momenteel wordt het spoor gerepareerd. Veel personeel en materiaal was aanwezig. Alles liep in goede banen. Het vermoeden is dat maandag het treinverkeer tussen Groningen en Roodeschool weer kan worden hervat.NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

Winsum – De berging van de truck en melkwagen bij Winsum is goed verlopen. Zaterdagmiddag rond 17:15 uur was de truck geborgen.

De bergingswerkzaamheden door Mammoet en Poort waren in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02:00 uur begonnen. Eerst waren de treinstellen van het spoor gehaald waarna de berging van de Melktankwagen kon beginnen. Momenteel wordt het spoor gerepareerd. Veel personeel en materiaal was aanwezig. Alles liep in goede banen. Het vermoeden is dat maandag het treinverkeer tussen Groningen en Roodeschool weer kan worden hervat.

Foto/Video – Martin Nuver/Persbureau Meter