Misker race Event succesvol gestart in kader Formule 1 in Hardenberg(Video)

Foto/Video - Gert Stegeman/112Hardenberg/Persbureau Meter

Hardenberg – Terwijl het formule1-circus dit weekend in Zandvoort plaatsvindt, kun je in Hardenberg terecht voor een groot autosportspektakel tijdens het race event!

Winkelstad Hardenberg presenteert voor de eerste keer een uniek en meest veelzijdig auto(sport)evenement! Zaterdag startte het evenement zeer succesvol en zondag gaat het verder.

Autosport is populairder dan ooit. Dit heeft uiteraard álles te maken met het ‘Max-effect’ én de terugkeer van dé ‘koningsklasse’ in de racewereld op Zandvoort. Het ‘Misker Race Event Hardenberg’ biedt het gehele weekend van 3 en 4 september 2022 een totale en interactieve autosport-beleving voor jong én oud met uiteraard als hoogtepunt de live-uitzending van dé Grandprix op het historische Nederlandse duinencircuit. Weet Max het hoogste podium opnieuw weer te behalen? We gaan er hoe dan ook een top feestje van maken.

Doe mee met het F1 Bandenwisselspel en maak kans op mooie prijzen!
Naast de live-uitzending zijn er ook nog vele andere activiteiten te beleven, zoals het Fullsize F1 Bandenwisselspel! Weet jij de snelste tijd neer te zetten? Dan maak je kans op een hele mooie prijs!