Politie onderzoekt explosie bij woning Eelde(Video)

Foto/Video - duoFocus/Persbureau Meter

EELDE – De politie doet onderzoek naar een explosie van zwaar vuurwerk nabij een woning aan de Vermeerweg in Eelde. Er ontstond ook een brand. Het voorval vond plaats op woensdagavond 17 januari. Niemand raakte gewond, maar de politie neemt de zaak hoog op en doet dan ook onderzoek. De politie is nadrukkelijk op zoek naar tips en getuigen.

Explosie en brand
De politie kreeg op woensdagavond 17 januari rond 20:15 uur een melding van een brand aan de Vermeerweg in Eelde. Eenmaal ter plaatse bleek dat er in de Vermeerweg een explosie had plaatsgevonden, waarna brand ontstond. Vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk, al dan niet gecombineerd met een brandbaar middel.

Gevaarlijke situatie
Bij de explosie en de brand is niemand gewond geraakt. Er was wel sprake van een gevaarlijke situatie. De politie is meteen gestart met onderzoek. Zo heeft de politie sporenonderzoek verricht, wordt er een buurtonderzoek gedaan en gekeken of er camerabeelden kunnen worden veiliggesteld. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.

Heb je informatie? Laat het de politie dan weten!
Heeft u of heb jij iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam waarop iets verdachts te zien is? Dan roept de politie u op om je bij de politie te melden. Het gaat dan om tips, beelden of informatie vanuit het gebied rondom de Vermeerweg.

Neem contact op
Neem contact op via 0900-8844 of via het online tipformulier op deze pagina. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem: online of via 0800-7000.