Politie zoekt witte bestelauto na woning inbraak Assen

Foto: Archief - Persbureau Meter

Assen – De politie is opzoek naar getuigen van een woninginbraak aan de Amelte in Assen. Op maandag 28 oktober 2019 werd er ingebroken in een woning aan de Amelte te Assen. De woning is zichtbaar vanaf de Rolderhoofdweg. Dit is een redelijk drukke doorgaande weg. De politie heeft inmiddels camerabeelden waar uit blijkt dat de inbrekers met een witte bestelauto waren. Deze is om 18.30uur achteruit op de oprit van betreffende woning geparkeerd. De bestelauto heeft één raam aan de zijkant van de laadruimte aan de passagierszijde.

Wellicht hebben voorbijgangers de bestelauto in de buurt gezien. De auto heeft ook op de Steendijk en de Europaweg-Oost gereden. Er wordt onderzocht of er een verband is met de recente inbraken in Rolde.

Informatie en camerabeelden zijn welkom
Heb je informatie of heb je iets gehoord of gezien wat mogelijk met deze inbraken te maken zou kunnen hebben en de politie kan helpen in het onderzoek naar het achterhalen van de daders, bel dan met 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000. Camerabeelden zijn welkom.

Meld verdacht gedrag altijd via 112!
Wanneer je getuige bent van het voorbereiden van een inbraak of diefstal kun je dit melden bij 112. Dan kan de politie direct in actie komen en is de kans groter dat inbrekers op heterdaad worden aangehouden.

Bron. Politie facebook Noord-Drenthe