Veel belangstelling voor GigaGfestival in Pesse

Pesse -De voorbereiding voor het GigaGfestival dat 26 mei 2011 wordt gehouden in de feesttent aan de Pesserveldweg 12 in Pesse draait op volle toeren. Een enthousiaste groep vrijwilligers van de Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking doen hun uiterste best om alles in goede banen te leiden. Hierbij voelen ze zich gesteund door een grote groep sponsoren die spontaan deze avond financieel ondersteunen. Daardoor kan de entreeprijs op een acceptabel niveau worden gehouden.

Om 19.30 zal Burgemeester Karel Loohuis van de gemeente Hoogeveen de opening verrichten.

Er staat een prachtig programma mede mogelijk gemaakt door Holties Producties BV uit Ruinen, op het programma staan Rene Karst hij komt met zijn nieuwe single en verder Evert Baptist, Bouke, Mulder&Mulder, John Stevens en als uitsmijter Mooi Wark.
Wim Drenth bekend van Radio Continu zal de presentatie verzorgen.

“Onze cliënten kunnen bijna niet wachten tot 26 mei” aldus Else Bakker van Visio in Echten.
Aliene Haar vult daarbij aan:”De voorverkoop loopt als een speer en er word veel geïnformeerd of alle voorzieningen voor elkaar zijn”. Op het feestterrein is overal aan gedacht, zo is er een speciaal invalidentoilet en de rolstoeltaxi’s kunnen tot vlak voor de ingang komen. Webmaster Luuk Fieten vertelt:” We zijn verrast hoeveel “hits”onze website www.gigagfestival.nl heeft, dagelijks komen er steeds meer bezoekers op onze site, nu 26 mei dichterbij komt”.

“De ontvangst zal dit jaar ook weer fantastisch zijn” aldus Bert Otten,”bij de entree van de feesttent zal Dweilorkest Hollands Geweld de bezoekers verwelkomen van vrolijke klanken”.
Het festival word dit jaar voor de 4e keer georganiseerd, de Stichting AJB hoopt dit voor de toekomst te kunnen continueren en uit te breiden. “Zo’n prachtige feestavond verdient een vaste plaats in de agenda” denkt Lieneke Hessels hard op, “volgend jaar het 1e lustrum”.
Het evenement komt steeds meer “op de kaart” te staan, kaarten besteld via internet worden verstuurd naar Gelderland, Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe.

Ook de organisatie van het muziekweekend in Pesse is blij met het GigaGfestival. Namens de Stichting Muziek 2000 zegt Jack Reinders:”Het GigaGfestival sluit naadloos aan bij onze agenda en geeft een extra dimensie aan het muziekweekend”.

Voor alle informatie kunt u terecht op de site: www.gigagfestival.nl