Dode en twee gewonden bij woningbrand Emmercompascuum(Video)

EMMERCOMPASCUUM – Een woning aan de straat Streng in Emmercompascuum is Dinsdagochtend totaal uitgebrand. Over de oorzaak is niets bekend. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand. Naast gelegen woningen hadden rookschade. Bovendien moesten de bewoners van naast gelegen woningen hun huizen verlaten en werden elders opgevangen. Omstanders melden dat de bewoner van het huis waar de brand is ontstaan wordt vermist.NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

EMMERCOMPASCUUM – Een dode en twee gewonden bij een forse brand in een woning aan de straat Streng in Emmercompascuum dinsdagochtend. Een 53 jarige vrouw is voor mogelijke betrokkenheid bij deze brand aangehouden en is een van de gewonden. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.
De brandweer schaalde direct na het uitbreken van de brand op naar middelbrand. Naast gelegen drie woningen hadden rookschade. Bovendien moesten deze bewoners hun huizen verlaten en werden elders opgevangen. De forensische afdeling van de politie doet onderzoek naar de brand en legt de sporen vast.


Foto/Video – Klaas Lunshpf/Persbureau Meter