Vermiste 78 jarige vrouw levend terug gevonden in sloot lageland(Video)

OVERSCHILD – Woensdagochtend is de vermiste 78 jarige Geeske Heeg uit het Groningse Overschild levend gevonden, ter hoogte van het Slochterdiep bij Lageland. Sinds maandagavond was ze vermist nadat ze haar dagelijkse fietstochtje had gemaakt. Een zoekactie van de politie en buurtbewoners haalde niets uit. Ook de inzet van een politie heli met warmtebeeld camera had niet het gewenste resultaat. De vrouw die half in het water lag is door een wandelaarster gevonden. Hoe de vrouw te water is geraakt is nog onbekend, maar de politie sluit een misdrijf uit. De vrouw was aanspreekbaar en is door een ambulance naar het UMC in Groningen overgebracht voor medisch onderzoek en behandeling.

OVERSCHILD – Woensdagochtend is de vermiste 78 jarige Geeske Heeg uit het Groningse Overschild levend gevonden, ter hoogte van het Slochterdiep bij Lageland. Sinds maandagavond was ze vermist nadat ze haar dagelijkse fietstochtje had gemaakt. Een

zoekactie van de politie en buurtbewoners haalde niets uit. Ook de inzet van een politie heli met warmtebeeld camera had niet het gewenste resultaat.

De vrouw die half in het water lag is door een medewerker van waterschap Hunze en Aa gevonden. Hoe de vrouw te water is geraakt is nog onbekend, maar de politie sluit een misdrijf uit. De vrouw

was aanspreekbaar en is door een ambulance naar het UMC in Groningen overgebracht voor medisch onderzoek en behandeling.

Foto/Video – Marcel Klip/Persbureau Meter