Motorrijder ernstig gewond na botsing met Tractor in Bellingwolde(Video)

BELLINGWOLDE - Op de B.L. Tijdensweg bij het Groningse Bellingwolde is woensdagavond een motorrijder zwaar gewond geraakt. De bestuurder kwam in botsing met een trekker. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse ondermeer het trauma team. Het slachtoffer is met een ambulance naar het UMC in Groningen vervoerd. De trauma arts ging in de ambu mee naar het UMCG om medische assistentie te verlenen. De verwondingen van de motorrijder lijken ernstig. De verkeersanalisten van de politie hebben ter plaatse de sporen van het ongeval vast gelegd om achter de oorzaak te kunnen komen. NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

Bellingwolde – Op de B.L. Tijdensweg bij het Groningse Bellingwolde is woensdagavond een motorrijder zwaar gewond geraakt. De bestuurder kwam in botsing met een trekker.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse ondermeer het trauma team. Het slachtoffer is met een ambulance naar het UMC in Groningen vervoerd. De trauma arts ging in de ambu mee naar het UMCG om medische assistentie te verlenen. De verwondingen van de motorrijder lijken ernstig.

De verkeersanalisten van de politie hebben ter plaatse de sporen van het ongeval vast gelegd om achter de oorzaak te kunnen komen.

Foto/Video – Persbureau Meter