Politie dringend op zoek naar Ergün S. in verband met twee doden in bioscoop

Groningen – De Hoofdofficier van Justitie van het Parket Noord-Nederland vraagt uw aandacht voor het volgende; De politie is dringend op zoek naar de 33-jarige Ergün S. Hij wordt er van verdacht twee personen om het leven te hebben gebracht in een bioscoop in Groningen.

Na een melding heeft de politie vanochtend omstreeks 09:20 uur twee levenloze lichamen aangetroffen in een bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Beide slachtoffers zijn door geweld om het leven gekomen. Er is direct een Team Grootschalige Opsporing opgericht. Uit onderzoek is de verdachte Ergün S. in beeld gekomen.

Het is onbekend waar Ergün momenteel verblijft. Daarom wordt een recente politiefoto en zijn identiteit vrijgegeven. Ook geeft de politie 2 stills vrij van het moment waarop Ergün de bioscoop verlaat.

Ergün S. is 1.72 lang en heeft donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren is en draagt een baard. Hij droeg op het moment van het verlaten van de bioscoop laarzen een grijze rugtas, donkere kleding met een opvallend patroon op zijn trui en broek.

Als u Ergün S. heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar bel direct de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.