Woning overval in Witteveen (Video)

Foto - Freddie Prins/persbureau Meter

WITTEVEEN – Een woning is woensdagavond, door een gewapende man, overvallen aan de J.B. Kanweg in Witteveen. Dat maakte de politie donderdagochtend bekend. De politie is op zoek naar een ong. 40-jr. man, blank, bril donker montuur, vol gezicht, normaal postuur, sprak ABN die zwarte kleding droeg. Verder vraagt de politie getuigen die iets hebben opgemerkt zich te melden. De overval vond woensdagavond rond half negen plaats. De Politie doet donderdagochtend sporen onderzoek. De technische recherche is ter plaatse.
Een 58-jarige vrouw is onder bedreiging van een wapen, volgens politie overvallen. Daarbij zijn twee geldkistjes meegenomen, met een rode en blauwe kleur. Zij is niet gewond geraakt.
Opmerkelijk is, is dat in dezelfde woning eind januari al een inbraak heeft plaatsgevonden. De dader is toen overlopen toen hij dezelfde geldkistjes wilde meenemen.
Politie zoekt dus ook uit of beide zaken verband hebben met elkaar.
Politie vraagt getuigen zich te melden. Ook naar de geldkistjes. Mocht iemand de kistjes vinden, laten liggen en niet aankomen, maar gelijk de politie inschakelen.

Foto/Video – Freddie Prins/Persbureau Meter