Dodelijk ongeval in Vierhuizen(Gr)(Video)

VIERHUIZEN – Woensdagmorgen is een man om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval aan de Panserweg bij Vierhuizen. Het slachtoffer reed in zijn auto richting Zoutkamp en reed in een flauwe bocht door onbekende oorzaak rechtdoor. Hierdoor kwam de auto op de verkeerde rijbaan waar opdat moment een bedrijfswagen met oplegger reed. Een aanrijding kon niet worden voorkomen. De personenauto klapte tegen de zijkant van de oplegger, waarna de auto open scheurde. Hierna kwam de auto tot stilstand in de sloot. Het slachtoffer zat bekneld in zijn auto. Na ongeveer 40 minuten wist de brandweer het slachtoffer te bevrijden. Ondanks de massale hulpverlening, waaronder een ambulance, traumaheli, brandweer en de politie kon de man niet worden gered. Hij overleed op de plaats van het ongeval. De inzittenden van de bedrijfswagen kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. De ravage op de weg was groot. Gedurende het ongeval was de Panserweg afgesloten voor al het verkeer. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht.NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

VIERHUIZEN – Woensdagmorgen is een man omgekomen bij een ernstig verkeersongeval aan de Panserweg bij Vierhuizen. Het slachtoffer reed in zijn auto richting Zoutkamp en reed in een flauwe bocht door onbekende oorzaak rechtdoor. Hierdoor kwam de auto op de verkeerde rijbaan waar opdat moment een bedrijfswagen met oplegger reed. Een aanrijding kon niet worden voorkomen.

De personenauto klapte tegen de zijkant van de oplegger, waarna de auto open scheurde. Hierna kwam de auto tot stilstand in de sloot. Het slachtoffer zat bekneld in zijn auto. Na ongeveer 40 minuten wist de brandweer het slachtoffer te bevrijden. Ondanks de massale hulpverlening, waaronder een ambulance, traumaheli, brandweer en de politie kon de man niet worden gered. Hij overleed op de plaats van het ongeval.

De inzittenden van de bedrijfswagen kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. De ravage op de weg was groot. Gedurende het ongeval was de Panserweg afgesloten voor al het verkeer. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht.

Foto/Video – Jan Beets/Persbureau Meter