Meisje gewond bij eenzijdig ongeval op A28 Spier(Video)

Spier – Donderdagmiddag is een meisje gewond geraakt bij een ongeval op de A28 ter hoogte van Spier. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje zat in een auto, die van de A28 bij Spier raakte, met daarin tevens een man, vrouw en een jongentje, deze zijn alle drie door het ambulance personeel onderzocht maar behoeften niet naar het ziekenhuis.

De auto, met de man achter het stuur, reed in de richting van Hoogeveen, net na het viaduct van Spier kwam het voertuig met de linkerwielen in de middenberm terecht, door een stuurcorrectie is de auto nadat hij weer op de weg was gekomen in de slip geraakt en met de rechter zijkant tegen een boom in de middenberm terecht gekomen. Hierna is de auto gedraaid en met de voorkant tegen een volgende boom tot stilstand gekomen. De eerste boom die geraakt is, is door de brandweer gekortwiekt. Omstanders hebben de mensen uit de auto gehaald en eerste hulp verleend. Door het ongeval ontstond er een file van ongeveer drie kilometer omdat de linker rijbaan door de politie afgesloten werd om de hulpdiensten de ruimte te geven. Nadat de VOA (politie) de sporen van het ongeval had vast gelegd voor hun verslag kon de berger de auto afvoeren. De brandweer heeft de weg hierna geschoond.
Zideo – online video kijken – delen en meerMeisje gewond bij eenzijdig ongeval op A28 Spier.
Foto/Video – Lunshof/Persbureau Meter

Zideo – online video kijken – delen en meerMeisje gewond bij eenzijdig ongeval op A28 Spier.